Privacy- en cookieverklaring

 

Je privacy is voor Inhoud Telt van groot belang. Inhoud Telt houdt zich dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij Inhoud Telt en dat ze altijd netjes gebruikt worden. In deze privacyverklaring legt Inhoud Telt uit wat er bij de website inhoudtelt.nl en Inhoud Telt allemaal gedaan wordt met informatie die Inhoud Telt over jou te weten komt.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat Inhoud Telt precies van jou bijhoudt, neem dan contact op met Inhoud Telt.

Nieuws

Inhoud Telt wil jou graag informeren over aanbiedingen, nieuwe producten, diensten en (nieuw) geschreven artikelen. Dit doet Inhoud Telt via sociale media als LinkedIn en Twitter. Als je een nieuwsbericht via de sociale media niet waardeert, kun je Inhoud Telt en/of Saskia Schrijver ontvolgen/ontvrienden.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Inhoud Telt geeft je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als Inhoud Telt dat wettelijk verplicht is (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

De website van Inhoud Telt maakt gebruikt cookies voor de statistieken van de website: Google Analytics. Cookies zijn kleine bestandjes waarmee Inhoud Telt kan zien wanneer je weer haar website bezoekt. Deze gegevens zijn geanonimiseerd. Met deze statistieken verbetert Inhoud Telt haar website.

Google Analytics

Inhoud Telt gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. Inhoud Telt heeft een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin zijn strikte afspraken opgenomen over wat zij mogen bijhouden. Inhoud Telt heeft Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Inhoud Telt laat Google de IP-adressen anonimiseren. Google bewaart deze informatie voor Inhoud Telt voor een periode van 26 maanden.

Klantadministratie

De klantgegevens (mensen met wie Inhoud Telt een betaalde relatie heeft) worden net zo lang bewaard als dat ze klant van Inhoud Telt zijn. Als een klant van Inhoud Telt het contract opzegt, wordt het account van deze klant verwijderd. De basisgegevens van klanten worden zeven jaar bewaard vanwege fiscale bewaarplicht (Art. 52 Wet Rijksbelastingen, Art. 8 Douanewet) en btw-aangifte (Art. 31 Uitvoeringsbeschikking omzetbelasting). Onder basisgegevens wordt verstaan: mensen en organisaties met wie Inhoud Telt een betaalde relatie heeft. Denk aan firmanaam, naam contactpersoon, (postbus)adres, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mailadres, websiteadres; maar ook offertes, brieven, e-mails en facturen. Ook de gegevens van de leveranciers van Inhoud Telt worden zeven jaar bewaard vanwege fiscale bewaarplicht (Art. 52 Wet Rijksbelastingen, Art. 8 Douanewet) en btw-aangifte (Art. 31 Uitvoeringsbeschikking omzetbelasting).

Gegevens van leads/prospects/potentiële klanten blijven zes maanden na de laatste onsuccesvolle poging tot acquisitie bewaard.

Beveiliging en back-up

Beveiliging van persoonsgegevens is voor Inhoud Telt van groot belang. Om je privacy te beschermen, neemt Inhoud Telt de volgende maatregelen:

  • - De computer en telefoon van Inhoud Telt wordt vergrendeld met een wachtwoord.
  • - De website van Inhoud Telt maakt gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en haar website wordt afgeschermd wanneer je - mogelijk - persoonsgegevens invoert.
  • - Inhoud Telt maakt back ups (reservekopieën) van alle gegevens die zij voor haar bedrijfsvoering gebruikt. Deze back-ups bevatten ook persoonsgegevens, waarop recht van verwijdering geldt. De back-up zijn opgeslagen in een apart, afgeschermd en beveiligd systeem. Inhoud Telt bewaart haar back-ups gedurende een periode van maximaal zes maanden. Deze termijn is nodig om bij grote catastrofes de bedrijfsgegevens volledig te herstellen. Voorbeeld: stel dat jij Inhoud Telt vraagt om jouw persoonsgegevens te verwijderen, dan zullen deze gegevens die in haar back up opgenomen zijn pas na zes maanden worden verwijderd. Inhoud Telt zal ingeval van een herstel van een back up wel direct de door jou verzochte gegevens wissen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer de website van Inhoud Telt wijzigt, moet zij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum onder deze verklaring en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Inhoud Telt zal haar best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens Inhoud Telt van jou heeft, dan kun je altijd contact met Inhoud Telt opnemen. Zie de contactgegevens onderaan deze pagina. Je hebt de volgende rechten:

  • - uitleg krijgen over welke persoonsgegevens Inhoud Telt heeft en wat daarmee gedaan wordt;
  • - inzage in de precieze persoonsgegevens die Inhoud Telt heeft;
  • - het laten corrigeren van fouten;
  • - het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • - intrekken van toestemming;
  • - bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat Inhoud Telt zeker weet dat er geen gegevens van de verkeerde persoon aangepast of verwijderd worden.

Klacht indienen

Als je vindt dat Inhoud Telt je niet op de juiste manier helpt, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie is te vinden op autoriteitpersoonsgegevens.nl.

27 april 2018

Inhoud Telt, zo noem ik mijn bedrijf. Ik ben Saskia Schrijver en ik hou me met veel plezier bezig met webcontent voor non-profitorganisaties. Soms met schrijven – zoals mijn achternaam al suggereert – maar vooral met het onderzoeken, formuleren, plannen, beheren en trainen.

Naast Inhoud Telt ben ik één van de organisatoren van UX Bookclub Arnhem-Deventer.

Contact

Inhoud Telt / Saskia Schrijver
Scheepvaartstraat 6j
7411 MB Deventer
Google Maps (Vergaderlocatie Deventer)

T: 06 416 715 81
info@inhoudtelt.nl

Btw: NL1290.12.324.B01
KvK: 08153740
IBAN: NL38 INGB 0002 8944 95
Algemene voorwaarden (pdf, 152 kB)
Privacy- en cookieverklaring

Naar boven